Dubex+herintroduceert+Spector+zelfrijdende+veldspuit
Nieuws
© Dubex

Dubex herintroduceert Spector zelfrijdende veldspuit

Dubex herintroduceert de Spector Zelfrijder. Na jarenlange afwezigheid van een zelfrijdende veldspuit is deze weer terug in het programma.

Vanwege de vraag bij klanten en dealers heeft Dubex besloten om voor de gebruikers een zelfrijdende veldspuit te ontwikkelen die klantvriendelijk is. Het onderstel importeert het Groningse bedrijf uit Engeland. Dubex voorziet de machine met een eigen tank en spuittechniek.

De elektronica voor het spuiten blijft gelijk aan de getrokken modellen. Het onderstel en de cabine voldoen aan de huidige eisen van de gebruiker. Qua spuittechniek kan het van handbediend naar compleet automatisch plaatsspecifiek spuiten.


Twee modellen

Dubex komt voorlopig met twee Spector-modellen: de AR 3000 V en de AR 4000 M, met tankgroottes van 3.200 en 4.000 liter. Optioneel 5.000 of 6.000 liter. Er zijn boombreedtes mogelijk van 24 tot 36 meter en optioneel 39 meter.

Standaard heeft de Spector twee pompen met een capaciteit van 260 liter per minuut. De bodemvrijheid is 1,20 meter en optioneel 1,70 meter. De draaicirkel is 8,60 meter.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  18° / 9°
  20 %
 • Woensdag
  15° / 11°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 7°
  20 %
Meer weer