Nico+Dubbelboer+veertig+jaar+bij+Dubex
Nieuws
© eigen foto Dubex

Nico Dubbelboer veertig jaar bij Dubex

Directeur-eigenaar Nico Dubbelboer was afgelopen week veertig jaar werkzaam bij Dubex in Standskanaal. Sinds 1975 is hij werkzaam in het familiebedrijf dat door zijn grootvader is opgericht.

De liefde tussen Dubex en Dubbelboer gaat al veertig jaar gepaard met veel technische innovaties. Recente innovaties zijn gps individueel aangestuurde doppen en het gebruik van gewas- en bodemsensoren.

Binnenkort levert Dubex een getrokken veldspuit uit met een tankinhoud van 16.500 liter. Nog nooit eerder werd in Europa een getrokken spuitmachine van een dergelijke omvang gebouwd.

Ontwikkelingen

Dubbelboer heeft aan de wieg gestaan bij veel ontwikkelingen. De honger naar nieuwe ontwikkelingen is nog niet gestild. Tijdens zijn jubileumspeech lichtte hij een tipje van de sluier op.

Als het aan Dubbelboer ligt, zullen er nog vele ontwikkelingen volgen op het gebied van de integratie van elektronica, ergonomie en gegevensverwerking. Het gebruik van plaatsspecifieke toepassingen zal sterk toenemen.

Fotoboek

Uit handen van een van de medewerkers ontving Dubbelboer een fotoboek met hoogtepunten uit de geschiedenis van de spuitmachinefabrikant.

De afgelopen tijd hebben ook velen foto's ingestuurd voor het fotoboek. De winnaars van zo'n fotoboek staan op de Facebookpagina www.facebook.com/DubexBV.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  13° / 2°
  10 %
 • Maandag
  14° / 6°
  60 %
 • Dinsdag
  14° / 9°
  20 %
Meer weer