iSTEP geeft pluimveehouder inzicht in marktprijzen

Pluimveehouders die lid zijn van iSTEP kunnen komend jaar gratis inzicht krijgen in de marktprijzen en prijsinformatie. Onlangs is besloten dat de vereniging een stichting wordt, waardoor de leden-pluimveehouders dit jaar geen contributie hoeven te betalen.

iSTEP is een systeem waarmee pluimveehouders inzicht krijgen in markt- en prijsinformatie. Naast het al bestaande systeem voor eieren is er ook een voor vleeskuikens. iSTEP verzamelt data van pluimveehouders, geanonimiseerd in het systeem, die samen met de actuele prijzen worden gecombineerd. Pluimveehouders die lid zijn, kunnen op deze manier zien of ze een eerlijke prijs ontvangen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
 • Woensdag
  9° / 2°
  15 %
Meer weer