Extra+opties+voor+Ropa+Keiler+2+Classic+in+seizoen+2021
Nieuws
© Ropa

Extra opties voor Ropa Keiler 2 Classic in seizoen 2021

Ropa heeft voor het oogstseizoen van dit jaar de aardappelrooier Keiler 2 Classic op testbasis uitgerust met een XL-bunker. Deze wordt daarna standaard geïnstalleerd voor seizoen 2021.

De Duitse machinefabrikant Ropa blijft zich richten op de groei in de aardappelmarkt. De rooier Keiler 2 Classic, met twee scheidingseenheden, is sinds de marktintroductie door aardappeltelers goed ontvangen. Naast de XL-bunker zijn volgend jaar meer nieuwe opties beschikbaar.

Als optie op alle Keiler 2-modellen is een combinatie van automatische functies verkrijgbaar voor verstoppingsvrij heffen op maximale capaciteit. Hierdoor is de machine nog beter te benutten en het zorgt voor ontlasting van de chauffeur. Volgens Ropa is het systeem in deze combinatie uniek.


Weegapparaat

Voor seizoen 2021 biedt Ropa ook een optioneel weegapparaat voor de Keiler 2 en Keiler 2 Classic. Het systeem bestaat uit zes krachtmeetbouten aan de trechterophanging die volledig in de machine-elektronica zijn geïntegreerd. Het wegen wordt automatisch uitgevoerd wanneer de bunker wordt opgetild.

Het systeem biedt de boer de mogelijkheid om de hectareopbrengsten direct op het veld te bepalen. Met de optioneel verkrijgbare nog grotere 1200-terminal, kan het nieuwe weegapparaat gelijktijdig worden weergegeven en bediend, parallel aan de normale bediening.


Isobus-bediening

Zoals alle modellen heeft de Keiler 2 Classic standaard een volledig hydraulische aandrijving en Isobus-bediening. De standaard telescopische as maakt het mogelijk om de spoorbreedte van 3 meter uit te schuiven naar 3,50 meter. Dit biedt meer stabiliteit.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  10 %
 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
Meer weer