Jakob+Bartelds+terug+in+bestuur+waterschap+Hunze+%26amp%3B+Aa%27s
Nieuws
© Koos van der Spek

Jakob Bartelds terug in bestuur waterschap Hunze & Aa's

LTO Noord heeft Jakob Bartelds benoemd als nieuw algemeen bestuurslid van Waterschap Hunze en Aa's in Veendam. In de fractie geborgd ongebouwd/Landbouw was een zetel vacant na het vertrek van Jan Batelaan, die wethouder is geworden in gemeente Midden-Drenthe.

Bartelds is geen onbekende binnen het waterschapsbestuur. Hij zat vanaf 2000 tot en met 2016 voor de fractie Landbouw in het algemeen bestuur en was ook lid van het dagelijks bestuur. In september 2016 vertrok hij bij het waterschap om voorzitter van LTO Noord te worden.

Zijn opvolger in het algemeen bestuur was toen Jan Batelaan. Bartelds volgt Batelaan nu dus weer op zijn beurt op. Bartelds wordt in de vergadering van het algemeen bestuur op 11 november geïnstalleerd als lid van het algemeen bestuur. Dan neemt dat bestuur ook een besluit over de opvolging van Batelaan in het dagelijks bestuur.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer