FloraHolland%2Dtarief+kopen+op+afstand+stijgt+17+procent
Nieuws
© FloraHolland

FloraHolland-tarief kopen op afstand stijgt 17 procent

Bloemenveiling Royal FloraHolland verhoogt in 2021 het tarief voor kopen op afstand met 17 procent. Het gaat van 30 naar 35 euro per maand.

De tariefsverhoging komt nadat de veiling onlangs het kopen op afstand verplicht stelde. De eindejaarsverrekening van het bedrag van 180 euro per abonnement per jaar wordt direct verrekend in een netto bedrag, meldt FloraHolland verder. De betaling voor een tribunewerkplek kopen op afstand gaat van 57,64 euro naar 75 per euro per maand.

Het tarief voor transactieberichten elektronische klok stijgt van 1,2 cent naar 1,5 cent per bericht. De restitutie op de dubbele transactieheffing klokvoorverkoop komt te vervallen. Daarnaast verhoogt de bloemenveiling de sanctiebedragen stapelwagens interne nachthuur. De sancties 'opgegeven' gaan van 5 naar 7,50 euro en de sancties 'niet opgegeven' stijgen van 15 naar 22,50 euro.


FloraHolland krikt de transactieheffing met 3 procent op, van 1,41 naar 1,45 euro. De gemiddelde korting per transactie wordt 18 cent, aldus de bloemenveiling. De nieuwe tarieven voor 2021 zijn vastgesteld na afstemming met het klantenplatform.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
 • Maandag
  19° / 12°
  20 %
 • Dinsdag
  17° / 8°
  10 %
Meer weer