Grimme neemt ASA-Lift volledig over

Grimme heeft de Deense specialist voor groentetechniek ASA-Lift volledig overgenomen. In 2013 verwierf het Duitse familiebedrijf al 70 procent van de aandelen.

Grimme+neemt+ASA%2DLift+volledig+over
© Grimme

De fabriek van ASA-Lift in het Deense Sorö staat op 80 kilometer afstand van Kopenhagen. In de afgelopen zeven jaar is de samenwerking in positieve zin doorontwikkeld. Gedurende deze tijd groeide het personeelsbestand van 70 naar meer dan 130 werknemers.

Grimme en ASA-Lift bieden met meer dan dertig productgroepen een omvangrijk productprogramma aan voor uien, wortelen, rode bieten, bieslook, pastinaak, venkel en selderij. Sinds 2019 worden de voormalige blauwe machines van ASA-Lift in het typische Grimme-rood gespoten.


Sterke merken

'Met ASA-Lift en Grimme hebben we twee sterke merken die voldoen aan de hoge eisen in de groenteteelt. We zullen dit segment met maximale kracht blijven ontwikkelen om marktleider te worden op het gebied van innovaties, kwaliteit, capaciteit, productvriendelijke behandeling en economische efficiëntie', zegt algemeen directeur Christoph Grimme.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  16° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  24° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  19° / 9°
  10 %
Meer weer