Van der Plas: een heel bijzonder gevoel

Caroline van der Plas is tijdens de ledenvergadering officieel gekozen tot lijsttrekker van de BoerBurgerBeweging (BBB). De plattelandspartij doet de komende Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021 voor het eerst mee aan de verkiezingen. De partij rekent op vijf tot zes zetels. 'Ik ben blij dat ik de ruime steun van de leden heb gekregen', zegt Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging in de studio van Nieuwe Oogst TV.

Van der Plas (53) uit Deventer was de enige kandidaat. 'Wij zien onszelf als de lokale partij in de landelijke politiek', zegt ze in reactie op haar verkiezing. 'Een partij die zich specifiek richt op het platteland, is er in Den Haag nog niet.' Tijdens de algemene ledenraadsvergadering is tevens het verkiezingsprogramma vastgesteld.

Weer

 • Dinsdag
  14° / 9°
  30 %
 • Woensdag
  15° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  15° / 9°
  10 %
Meer weer