Boer Burger Beweging presenteert voorlopige kandidatenlijst

De Boer Burger Beweging heeft woensdag de eerste 12 kandidaten bekendgemaakt van de kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. De partij zoekt meer kandidaten en wil deze zomer de definitieve kandidatenlijst met minimaal 20 personen bekendmaken.

Van de huidige lijst hebben drie kandidaten een actief boerenbedrijf. De overige kandidaten hebben allemaal een link met de agrarische sector. De Boer Burger Beweging heeft nog geen lijsttrekker. Die wordt op een later moment bekend gemaakt. Evenals het verkiezingsprogramma en de volgorde van de kandidatenlijst.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  17° / 7°
  10 %
 • Zaterdag
  17° / 10°
  20 %
 • Zondag
  17° / 8°
  10 %
Meer weer