ABP Food Group wil Groothedde Vaassen overnemen

De Ierse vleesverwerker ABP Food Group wil uitsluitende zeggenschap verwerven over vleesleverancier Groothedde Vaassen. De bedrijven hebben de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

ABP+Food+Group+wil+Groothedde+Vaassen+overnemen
© pixabay

ABP Food Group houdt zich bezig met de verwerking en verkoop van een breed assortiment (rund)vleesproducten en het verzamelen en verwerken van dierlijke bijproducten. Daarnaast heeft ABP Food Group divisies voor duurzame energie en huisdierenvoeding.

Groothedde Vaassen houdt zich bezig met de groothandelsactiviteiten in rund- en varkensvlees. Het bedrijf levert een breed assortiment aan vers en diepgevroren vlees bestemd voor retail, foodservice en industrie in Nederland en België.

Om goedkeuring voor de overname te krijgen, heeft ABP Food Group een concentratiemelding gedaan bij de ACM. Nu deze melding is gepubliceerd, kunnen belanghebbenden bezwaar maken tegen deze overname.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  17° / 11°
  85 %
 • Maandag
  17° / 9°
  5 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  5 %
Meer weer