Joep+wint+kleurwedstrijd
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Joep wint kleurwedstrijd

POAH! Wat een prachtige kleurplaten en zomerse foto's ontving de redactie van Nieuwe Oogst deze zomer. De 'kleur-in-en-winactie' was een samenwerking tussen Nieuwe Oogst en trekkerfabrikant New Holland.

De hoofdprijs, een traptrekker van New Holland, gaat naar de zevenjarige Joep Willems uit het Limburgse Leunen. Ook de tweejarige Chris en zijn eenjarige zus Lauren van Wijk uit het Gelderse Beusichem vallen in de prijzen. Zij zijn de winnaar van de New Holland-trapquad. Tijdens de hitteperiode in augustus zochten zij de koelte van de ligboxenstal op om de kleurplaat mooi in te kleuren.

Tom Mulder uit het Drentse Donderen was een van de eerste inzenders van de POAH-kleurplaat. Hij krijgt de miniatuurtrekker. Ook Floris van Schaik uit het Zeeuwse Kruiningen en Thies Tessemaker uit het Gelderse Oene ontvangen mooie New-Holland-prijzen.


Meer dan 1.200 inzendingen

Ruim 1.200 kinderen en een handjevol volwassenen stuurden hun meesterwerken in, uit alle windstreken van het land. Van Texel tot aan Zeeuws-Vlaanderen, zelfs uit het buitenland kwamen kleurplaten binnen. Trots showden jullie jullie werken op de trekker, bij het zwembad, de koeien, tussen de zonnebloemen, op de kalveriglo's, in de mais, op vakantie en bij opa en oma.

De POAH!-kleurplaat had aantrekkingskracht op jong en oud. Tessa van Maldegem uit het Zeeuwse Biggekerke is een van de jongste deelnemers. Zij was vier maanden toen ze samen met haar vader de kleurplaat inkleurde. Zij wint een POAH!-rompertje. De oudste inzender is de negentigjarige Niko Kempen uit het Zuid-Hollandse Hazerswoude. Hij krijgt een POAH!-cap.


T-shirt of cap

Twintig inzenders belonen we met een POAH!-T-shirt of -cap: Iza Moerman uit Maasbree, Tessa van Maldegem uit Biggekerke, Carlijn, Emily en Rimke Westerhof uit Dalfsen, Milou de Hertog uit Wormer, Corstian Rommens uit Hoeven, Hanne, Teun en Dirk Tijink uit Agelo, Mieke Hakvoort uit Slootdorp, Joris van Poppel uit Hoeven, Silas Joosse uit Aagtekerke, Noud Stassen uit Stevensweert, Eveline Koopmans uit Kraggenburg, Rian den Boer uit Rutten, Nikki Hartman uit Bunschoten-Spakenburg, Lars de Laat uit Zeerijp, Lars Dijck uit Nes en Niko Kempen uit Hazerswoude.


De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. POAH!-producten zijn nu ook voor iedereen te bestellen via www.poahshop.nl.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  10 %
 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
Meer weer