Laatste+kans+om+je+POAH%21%2Dkleurplaat+in+te+zenden
Nieuws
© Eigen Foto

Laatste kans om je POAH!-kleurplaat in te zenden

Alleen vandaag nog kunnen POAH!-kleurplaten worden ingezonden. Ruim duizend kinderen en een handjevol volwassenen zonden hun meesterwerken al in.

Wat een prachtige zomerse foto's en kleurplaten kregen we de afgelopen weken binnen naar aanleiding van de 'kleur in en win'-actie van Nieuwe Oogst en New Holland. De zesjarige Melle Rients uit het Friese Schalsum was een van de vele inzenders. Zaterdag 12 september is de laatste kans om de kleurplaat te sturen naar redactie@nieuweoogst.nl.

Een aantal foto's en kleurplaten is te zien op ons Instagram-account @nieuweoogst. De jury buigt zich de komende tijd over de inzendingen en de prijsuitreiking. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  18° / 13°
  60 %
 • Woensdag
  19° / 15°
  60 %
 • Donderdag
  13° / 10°
  50 %
Meer weer