POAH! International 1256

Vandaag in POAH!: Vol gas naar achter toe. Dennis van der Weerd uit IJsselmuiden bouwde zijn eigen trekker voor de trekkertrek. Origineel is het een International 856 uit 1967, maar inmiddels omgebouwd naar een International 1256.

Het geschatte vermogen van de trekker bedraagt tussen de 600 en 700 pk. Van der Weerd wil graag nog een klasse hoger rijden in de trekkertrek. Daarom moet de trekker nog verder worden aangepast.
POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering van een trekker. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  20° / 13°
  60 %
 • Zondag
  20° / 14°
  50 %
 • Maandag
  20° / 13°
  70 %
Meer weer