Programma Aardappeldemodag Online bekend

De organisatie van de Aardappeldemodag heeft het volledige programma gepubliceerd voor de Aardappeldemodag Online op 19 augustus.

Programma+Aardappeldemodag+Online+bekend
© Aardappeldemodag

Het evenement, dat dit jaar vanwege de coronamaatregelen volledig online plaatsvindt, begint om 10 uur met een openingssessie. Vervolgens kunnen bezoekers een dagprogramma volgen dat om 20 uur wordt afgesloten met het voor bedrijfsopvolgers Jonge Boeren Programma.

Het programma van de Aardappeldemodag Online is ingevuld met edities van bekende publiekstrekkers uit voorgaande live-edities, zoals de mechanisatie-arena, rooidemonstraties en proefvelden. Maar het bestaat ook uit nieuwe onderdelen, zoals productlanceringen en virtuele presentaties met live vraag-en-antwoordsessies. Een bezoek aan Aardappeldemodag Online is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  8° / 5°
  20 %
 • Donderdag
  6° / 3°
  10 %
 • Vrijdag
  4° / 0°
  10 %
Meer weer