Carola+Schouten+houdt+tiende+Rede+van+Frysl%C3%A2n
Nieuws
© Dirk Hol

Carola Schouten houdt tiende Rede van Fryslân

Minister Carola Schouten van LNV houdt 8 oktober de tiende Rede van Fryslân. Schouten zal haar visie geven op de ontwikkelingen in de landbouw en de betekenis voor Fryslân als landbouwprovincie. Dat meldt provincie Fryslân.

De Rede van Fryslân is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Een prominent persoon van buiten de provincie houdt de spiegel voor met het oog op de toekomst van Friesland.

Eerdere sprekers waren Coen Teulings (CPB), Bernard Wientjes (VNO/NCW), Gerdi Verbeet (oud-voorzitter Tweede Kamer), Olaf Koens (journalist van het jaar), Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Carlos de Bourbon de Parme, Pieter Winsemius (bedrijfskundige, publicist, voormalig politicus), Herman van Rompuy (gewezen voorzitter van de Europese Raad) en Gerrit Hiemstra (weerman).

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 14°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
Meer weer