Wijzigingen+dealernetwerk+bij+Reesink+Agri
Nieuws
© Reesink

Wijzigingen dealernetwerk bij Reesink Agri

Reesink Agri heeft enkele belangrijke wijzigingen doorgevoerd bij de bestaande dealers in de provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht.

Met de herziening wil het bedrijf de marktpositie van de Reesink Agri-merken, zoals Kuhn, Rauch, Bergmann, Einböck en Knoche, voor de toekomst verstevigen en uitbreiden. Om bereikbaarheid, continuïteit, efficiency en kennis te kunnen waarborgen, heeft Reesink Agri met drie dealerbedrijven een overeenstemming bereikt.

Van den Broek Mechanisatie en Machinebouw zal, naast de vestiging in Moordrecht, nu ook vanuit de vestiging in Berkenwoude de merken Kuhn, Rauch, Einböck en Knoche vertegenwoordigen. Het bedrijf neemt hiermee het voormalig werkgebied van de landbouwmechanisatiebedrijven DIGO uit Woubrugge en Boer uit Haastrecht voor zijn rekening. Directeur Willian van den Broek: 'Wij denken dat de Kuhn-machines uitstekend passen bij het trekkermerk Valtra dat wij ook verkopen. Het is een mooie aanvulling op ons programma.'


Belangstelling groeit

Roeleveld en Bos uit Mijdrecht, al jarenlang actief in de verkoop en service van de merken Kuhn en Rauch, gaat Bergmann vertegenwoordigen. 'Ik denk dat de producten van Bergmann, zoals opraapwagens en universele meststrooiers, goed bij onze klanten passen', zegt Rein Roeleveld. 'Ik merk dat de belangstelling groeiende is, want ik krijg steeds meer vragen over demowagens waar ik nooit eerder vragen over heb ontvangen.'

Van der Sluis, met meerdere vestigingen in Noord-Holland, opent op 1 augustus 2020 een nieuwe vestiging in Lisse waar het ook de merken Kuhn, Rauch en Bergmann gaat voeren. Oprichter Jan van der Sluis: 'Het slagen van een nieuwe vestiging midden in het bewerkingsgebied is voor ons alleen haalbaar met goede A-merken. Het is een unieke situatie dat wij anno 2020 in een nieuwe regio zo snel een nieuwe vestiging kunnen realiseren. Ik zie in deze regio waar veel bollentelers en akkerbouwers zijn gevestigd heel veel kansen voor de merken Kuhn, Rauch en Bergmann.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  9° / -2°
  20 %
 • Woensdag
  9° / -2°
  30 %
 • Donderdag
  9° / -2°
  10 %
Meer weer