Reesink introduceert Kaweco-shovel op Agritechnica

Reesink Productions gebruikt de beurs Agritechnica om een shovel van het merk Kaweco te introduceren.

Reesink+introduceert+Kaweco%2Dshovel+op+Agritechnica
© Reesink

Reesink Production heeft begin 2019 de bedrijfsactiviteiten van het shovelmerk Quappen overgenomen. Het merk biedt een compleet productprogramma met shovels in de gewichtsklasse van 2 tot en met 3,8 ton. De shovels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en onder andere geschikt voor de agrarische sector.

Het oorspronkelijk Duitse shovelmerk Quappen werd sinds 2011 in Nederland geproduceerd door Q-Load, waarvan er inmiddels meer dan 500 shovels in omloop zijn. Begin 2019 is Reesink Production gestart met de productie van Quappen-shovels in Hengelo (Gelderland).

Kleurstelling

Vanaf 1 november 2019 zullen de shovels verkocht worden onder de merknaam Kaweco. Daarbij is gekozen voor de originele oranje/grijze-kleurstelling van Kaweco.

Voor de Kaweco-dealers betekent dit een mooie toevoeging aan het uitgebreide product-programma. Voor de distributie van de shovels zal in eerste instantie aanspraak gemaakt worden op het bestaande dealernetwerk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  13° / 8°
  70 %
 • Woensdag
  12° / 8°
  50 %
 • Donderdag
  14° / 7°
  50 %
Meer weer