Reesink en Meerman bundelen krachten

De Meerman Groep uit Vlaardingen is maandag onderdeel geworden van Royal Reesink. Meerman is distributeur van grondverzetmachines van het merk Kubota.

Reesink+en+Meerman+bundelen+krachten
© Eigen Foto

Meerman is een familiebedrijf, dat past bij de werkwijze en cultuur van Royal Reesink. 'Ook wij zijn ervan overtuigd dat afnemers behoefte hebben aan kwaliteit, service en gemak. Het ontzorgen van onze klanten staat voorop', zegt bestuursvoorzitter Gerrit van der Scheer van Royal Reesink.

De Meerman Groep bestaat uit een drietal bedrijven: Meerman Machines importeert onder meer Kubota- grondverzetmachines, Meerrent verhuurt Kubota-machines en Meerman Technisch Buro levert en plaatst vangrailconstructies. Het huidige managementteam zal de bedrijfsvoering voortzetten.

Kansen

Voor Meerman biedt deze stap nieuwe kansen. Ilse Meerman: 'Royal Reesink is een daadkrachtige organisatie, waarmee we verder kunnen groeien. Het geeft ons tevens de mogelijkheden om een breder assortiment aan te bieden, zowel in de verkoop als binnen ons verhuurbedrijf Meerrent.'

Royal Reesink distribueert machines en componenten voor landschapsonderhoud, landbouw, grond-, weg- en waterbouw en magazijninrichting. 'Samen met Meerman zetten we een belangrijke stap in de ontwikkeling van onze grondverzetactiviteiten. We zijn daarnaast blij met de toevoeging van Kubota aan ons productenpallet', zegt Van der Scheer.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  24° / 10°
  10 %
 • Dinsdag
  27° / 12°
  10 %
 • Woensdag
  29° / 15°
  0 %
Meer weer