Plusjes+en+minnen+op+de+zuivelmarkt
Nieuws
© Archief

Plusjes en minnen op de zuivelmarkt

De zuivelnoteringen van ZuivelNL laten deze week zowel plusjes als minnen zien. De volle melkproducten zitten nog steeds in de lift. Voor de mageremelkproducten wordt minder betaald.

Zo wordt voor verse boter in kartons van 25 kilo deze week 315 euro betaald. Dat is 3 euro meer dan vorige week. Volmelkpoeder levert 268 euro op, een plus van 5 euro. Magermelkpoeder noteert 218 euro, een daling van 2 euro ten opzichte van een week geleden.

De notering voor magermelkpoeder voor veevoer blijft ongewijzigd op 202 euro. Ook de prijs voor weipoeder maakt een pas op de plaats en blijft staan op 73 euro. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  22° / 10°
  50 %
 • Donderdag
  18° / 12°
  70 %
 • Vrijdag
  15° / 9°
  50 %
Meer weer