Dames+Plants+sluit+zich+aan+bij+Hamiplant
Nieuws
© Hamiplant

Dames Plants sluit zich aan bij Hamiplant

Plantenexportbedrijf Dames Plants uit Honselersdijk sluit zich aan bij Hamiplant, onderdeel van Dutch Flower Group.

Beide handelsbedrijven zijn gevestigd op Trade Parc Westland en stonden al veel met elkaar in contact. Dames Plants richt zich op de fijnmazige belevering van de vakhandel (tuincentra, bloemisten) met kamer- en tuinplanten naar meer dan twintig landen in Europa.

Directeur-eigenaar Carlo Nuijten van Dames Plants heeft besloten de onderneming via aansluiting bij Hamiplant in een volgende groeifase te brengen. 'Door de samenwerking zal ik mijn energie en passie volledig kunnen richten op de klanten en onze toeleveranciers.'


Kennis en kunde

Algemeen directeur Leon Buskermolen van Hamiplant is blij met de aansluiting van Dames Plants en ziet veel kansen in het combineren van de kennis en kunde van beide bedrijven. 'Hamiplant heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in zowel het digitale als het fysieke platform. Hierdoor zijn wij als organisatie nu optimaal ingericht om ook Dames Plants te faciliteren in de verdere uitbouw van de kleurrijke klantportefeuille.'

Het management en de bedrijfsnamen van Dames Plants en Beau Plants blijven na de aansluiting ongewijzigd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  4° / -1°
  10 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  10 %
 • Donderdag
  8° / 4°
  70 %
Meer weer