BoerBurger-partij van start

Met een boekpresentatie werd woensdag in Deventer het startschot voor de BoerBurgerBeweging gegeven.

De partij wil in 2021 een Kamerzetel veroveren en maakte woensdag een aantal speerpunten bekend, waaronder de wet Recht op landbouw, beter onderwijs over land- en tuinbouw op scholen en de juiste framing van boeren.


Schrijver en dagvoorzitter Özcan Akyol kreeg het eerste exemplaar van het BoerBurgerBoek. Het boek vertelt het persoonlijk verhaal van 21 boeren, tuinders en een Noordzeevisser over de voedselproductie.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  16° / 10°
  25 %
 • Zondag
  17° / 5°
  10 %
 • Maandag
  16° / 7°
  5 %
Meer weer