Pionier+van+de+gesneden+groenten+overleden
Nieuws
© Hessing Supervers

Pionier van de gesneden groenten overleden

Jan Hessing, oprichter van familiebedrijf en groenteverwerker Hessing, is afgelopen woensdag na een ziekbed op 83-jarige leeftijd overleden.

Het bedrijf Hessing Supervers in Zwaagdijk-Oost meldt dat Hessing zijn bedrijf heeft zien groeien tot een toonaangevende onderneming op het gebied van de verwerking van groenten en fruit. Tot een week voor zijn overlijden, was hij nog dagelijks betrokken bij het bedrijf en de medewerkers.

Als kleine lokale groentesnijder is het verwerkingsbedrijf in 1968 opgericht door Hessing, die toen zelf nog groenteteler was. Ruim vijftig jaar later staat de familie nog steeds aan het roer van het inmiddels internationale bedrijf. Algemeen directeur Frank Hessing roemt zijn vader om zijn mentaliteit, doorzettingsvermogen en ondernemerszin.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  10° / 0°
  10 %
 • Vrijdag
  11° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer