AgriSyst+breidt+activiteiten+uit+in+Spanje
Nieuws
© Twan Wiermans

AgriSyst breidt activiteiten uit in Spanje

Leverancier van automatiseringsdiensten in de varkenshouderij AgriSyst in Weert richt een vestiging op in Spanje. Daarvoor is een intentieovereenkomst getekend met Plataforma Kompass.

Het bedrijf vestigt zich in Catalonië om Spaanse klanten te ondersteunen bij de start en het gebruik van PigExpert en andere AgriSyst-producten. AgriSyst is actief in twintig landen via eigen bedrijven en agenten. Het automatiseringsbedrijf opereert over de volle breedte van de Europese varkensmarkt.

'De start van AgriSyst España sluit goed aan bij de activiteiten van ons bedrijf in andere landen in Europa', zegt commercieel directeur Twan van Dijk. 'In Spanje is de varkenshouderij de afgelopen jaren sterk gegroeid. We zien nu de behoefte toenemen naar betere managementsoftware voor de gehele varkensketen, mobiel werken en dataoplossingen in het kader van precisielandbouw.'


Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  12° / 0°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 1°
  10 %
 • Zaterdag
  11° / 1°
  10 %
Meer weer