Zuivelnoteringen+blijven+maar+dalen
Nieuws
© Twan Wiermans

Zuivelnoteringen blijven maar dalen

Er lijkt nog geen einde te komen aan de daling van de officiële Nederlandse zuivelnoteringen van ZuivelNL. Deze week gaat er opnieuw behoorlijk wat vanaf.

De notering van vollemelkpoeder gaat niet zo hard onderuit als vorige week, maar levert deze week toch weer 8 euro in. De notering komt uit op 267 euro. De notering van mageremelkpoeder daalt met 11 euro en staat nu op 202 euro. De notering van mageremelkpoeder voor veevoer levert, net als vorige week, 10 euro in en blijft steken op 185 euro. De prijs van verse boter in cartons van 25 kilo zakt verder weg met 10 euro. Deze notering staat nu op 320 euro. Voor de achtste week op rij dalen de meeste zuivelnoteringen.

De notering voor weipoeder is deze week opnieuw de enige stabiele factor. Vorige week bleef deze notering staan op 66 euro. Dat is nu weer het geval. De vermelde prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.

• Bekijk de marktprijzen van zuivel

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  12° / 0°
  10 %
 • Zondag
  11° / 1°
  10 %
 • Maandag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer