Fedecom+is+op+zoek+naar+nieuwe+voorzitter
Nieuws
© Han Reindsen

Fedecom is op zoek naar nieuwe voorzitter

Erwin Ros is in november 2020 statutair aftredend als voorzitter van Fedecom. De brancheorganisatie is daarom op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Het bestuur van Fedecom maakte vorige week dinsdag tijdens de jaarvergadering bekend dat de tweede zittingstermijn van de voorzitter in november van dit jaar afloopt. Op de jaarvergadering van 9 februari 2021 wordt afscheid genomen van de markante voorman van de organisatie.

Erwin Ros is in november 2020 statutair aftredend als voorzitter van Fedecom.
Erwin Ros is in november 2020 statutair aftredend als voorzitter van Fedecom. © Fedecom

Het bestuur en de ledenraad zijn Ros zeer erkentelijk en dankbaar voor zijn gedrevenheid en inzet voor de leden van de brancheorganisatie. Onder zijn leiding is het Tim-initiatief op het terrein van de opleidingen met succes opgepakt en zijn de fusie met Vebit en de oprichting van het keurmerk VA-keur tot stand gebracht. Daarnaast is Ros de motor achter de vakbeurzen AgroTechniek Holland, GroenTechniek Holland en de regionale Vakbeurs AgroTechniek Assen.

Profiel

Vanwege het vertrek van de huidige voorzitter is Fedecom op zoek naar een opvolger. Het bestuur van brancheorganisatie roept leden op zich kandidaat te stellen of kandidaten aan te dragen. Het profiel met beschrijving van de functie, de gewenste functie-eigenschappen en persoonlijke kenmerken staat op de website van Fedecom.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  7° / 2°
  10 %
 • Zondag
  4° / 0°
  10 %
 • Maandag
  4° / -3°
  20 %
Meer weer