Burgemeester Buma gaat de boer op

Akkerbouwbedrijf Miedema in het Friese Stiens kreeg vrijdag hoog bezoek. Burgemeester Sybrand Buma van Leeuwarden kwam langs voor een kennismakingsgesprek.

Akkerbouwer Geale Miedema zag het bezoek van de burgemeester als een positief gebaar. 'In feite zijn wij, als het gaat om agrarische thema's, meer bezig met de landelijke politiek dan met de gemeente. Maar goed, wij boeren hebben er belang bij dat de infrastructuur op het platteland goed is. Als ik kijk naar mijn eigen bedrijf, dan zijn de bewaarsystemen voor aardappelen in de afgelopen jaren wel veranderd. Stel, ik wil nu een nieuwe hoge schuur bouwen voor kisten, dan is een goed contact met de gemeente altijd handig.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  23° / 15°
  25 %
 • Maandag
  22° / 13°
  20 %
 • Dinsdag
  24° / 12°
  5 %
Meer weer