Overeenstemming+over+verlenging+cafetaria%2Dregeling
Nieuws
© Bert Hartman

Overeenstemming over verlenging cafetaria-regeling

LTO Nederland heeft met de Belastingdienst overeenstemming bereikt over verlenging van de zogenaamde cafetaria-regeling tot en met eind 2021.

Deze regeling maakt het mogelijk voor werkgevers om voor arbeidsmigranten de zogenaamde extraterritoriale kosten (ET-kosten) fiscaal gunstig uit te ruilen met het brutoloon. ET-kosten zijn de extra kosten die buitenlandse medewerkers hebben als zij tijdelijk in Nederland werken voor onder meer levensonderhoud, huisvesting en reizen van en naar het thuisland.

Met de verlenging van deze regeling blijft het mogelijk voor agrarische werkgevers om de genoemde extra kosten uit te ruilen met het deel van het brutoloon dat uitstijgt boven het wettelijk minimumloon. De regeling geldt voor buitenlandse seizoenarbeiders die in dienst zijn bij een agrarische werkgever met een arbeidscontract tot maximaal 9 maanden.

Weer

 • Zaterdag
  12° / 0°
  10 %
 • Zondag
  11° / 1°
  10 %
 • Maandag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer