Roald+van+Noort+bij+CRV+van+boord
Nieuws
© CRV

Roald van Noort bij CRV van boord

Directievoorzitter Roald van Noort legt na 12,5 jaar de voorzittershamer bij veeverbeteringscoöperatie CRV neer. Angus Haslett volgt hem per 1 mei 2020 op.

Van Noort, diie zelf het initiatief tot stoppen nam, wordt door de eigen organisatie geroemd, omdat hij de onderneming succesvol heeft geleid door een tijdperk van veranderingen en uitdagingen. Daarbij heeft hij CRV gepositioneerd als een wereldwijde toonaangevende rundveeverbetering- en rundveedata-organisatie. Daarmee heeft hij voor de rundveehouderij een solide, toekomstbestendige basis gecreëerd om verder te groeien.

Geen onbekende

Zijn opvolger, Angus Haslett is geen onbekende in de fokkerijwereld. Haslett kwam in 2009 bij CRV als managing director Oceanië. Daarnaast stuurt hij sinds enige tijd de businessunit VS aan. Haslett is als Nieuw-Zeelander de eerste niet-Nederlandse CEO van deze veeverbeteringscoöperatie.

Bekijk meer over: