Rapide%2Dopraapwagens+nog+sneller+en+zuiniger
Nieuws
© Schuitemaker

Rapide-opraapwagens nog sneller en zuiniger

Schuitemaker lanceert op de Agritechnica in Hannover de nieuwe lijn Rapide-dubbeldoelwagens. Die zijn nu nog sneller en zuiniger in het dagelijks gebruik van de loonwerker.

Uiteraard beschikt de nieuwe Rapide over de bekende Schuitemaker Trailing pick-up. Het onderscheidende pick-upsysteem van Schuitemaker zorgt voor een goede bodemvolging en optimale bodemvrijheid in combinatie met een soepele en vooral schone gewasstroom bij het opraapproces.

Omdat voor elke loonwerker tijd is geld betekent, zeker in oogsttijd, heeft Schuitemaker de Rapide opraapwagen nog verder ontwikkeld zodat het gras snel en efficiënt is binnen te halen met behoud van een continue hoge snijkwaliteit.

Volautomatisch laden

Dankzij de nieuwe Schuitemaker PowerRotor loopt de aandrijflijn en het snijwerk soepeler dan ooit, zelfs in de zwaarste grassoorten. Tevens introduceert Schuitemaker het nieuwe Autoload-systeem: volautomatisch laden zodat dit zelfs voor de meer onervaren chauffeurs gemakkelijk en snel verloopt.

Bijzonder in de markt is het nieuwe gepatenteerde Schuitemaker Rapid Release-voorbord, standaard op de 1000-serie. Hiermee kan de volle laadbak in een soepele beweging snel en volledig worden geleegd, zodat de volgende laad- en losronde ook weer optimaal kan plaatsvinden.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  19° / 10°
  50 %
 • Donderdag
  19° / 11°
  40 %
 • Vrijdag
  21° / 11°
  10 %
Meer weer