Nieuw+boerenprotest+op+16+oktober
Nieuws
© Dirk Hol

Nieuw boerenprotest op 16 oktober

Er komt een nieuw boerenprotest op woensdag 16 oktober. Dat meldt Mark van den Oever op de Facebookpagina van Farmers Defence Force (FDF).

Waar de actie wordt gehouden en hoe die eruit gaat zien, maakt de FDF nog niet bekend. In een verklaring geeft de organisatie aan dat de actie ergens in de Randstad plaatsvindt, maar niet bij Schiphol.

'Ondanks het ultimatum dat er ligt, gaat de politiek onvermoeibaar door met het saneren en demotiveren van onze beroepsgroep', staat op de Facebookpagina. FDF roept boeren opnieuw op om met trekkers te komen. Voor boeren zijn weer speciale appgroepen aangemaakt.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  20° / 17°
  60 %
 • Maandag
  18° / 14°
  50 %
 • Dinsdag
  19° / 10°
  20 %
Meer weer