Cargos%2Dopraapwagens+met+Tim+Speed+Control
Nieuws
© Claas

Cargos-opraapwagens met Tim Speed Control

Claas rust de Cargos 9000 en 8000 uit met Tim Speed Control. Deze nieuwe functie regelt de snelheid van de trekker afhankelijk van de doorvoer door de pick-up van de opraapwagen.

Bij een groot volume van het zwad verlaagt Tim Speed Control de snelheid en bij minder grote hoeveelheden gaat de trekker weer sneller rijden. Tim Speed Control werkt met elke trekker, mits Isobus aanwezig is. Claas had al een systeem voor alleen Claas-trekkers.

Claas kan de Cargos-opraapwagens nu ook voorzien van een hydraulisch bediend dubbelzijdig afdeksysteem. Verder zijn er grotere banden als optie leverbaar: de 800/45R30.5 Flotation radiaalband van Alliance. De banden bieden een lagere bodemdruk, goede tractie-eigenschappen en een lage rolweerstand.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  7° / 4°
  20 %
 • Zaterdag
  5° / 1°
  70 %
 • Zondag
  4° / 0°
  60 %
Meer weer