Nieuwe Carré-dealer voor Zuidwest-Nederland

Van Gemeren Mechanisatie uit Numansdorp neemt vanaf 1 oktober de producten van Carré op in het leveringsprogramma. Daarmee breidt importeur Pool Agri het dealernetwerk uit.

Nieuwe+Carr%C3%A9%2Ddealer+voor+Zuidwest%2DNederland
© Carré

Carré is in Frankrijk een bekende fabrikant van machines voor mechanische onkruidbestrijding. Het bedrijf heeft al ruim tachtig jaar ervaring met de ontwikkeling van deze machines. Van Gemeren Mechanisatie gaat onder meer de Carré Econet precisieschoffels, Sarclerse wiedeggen en de Rotanet rotowiedeggen in de markt te zetten.

Productspecialist Niels van Rossum van Pool Agri: 'Er liggen grote kansen voor mechanische onkruidbestrijding en de markt is enorm in beweging. Klanten zoeken momenteel zekerheid. Bij de gesprekken bleek dat er bij Van Gemeren een drive is om Carré te gaan verkopen'.

Samenwerking

Verkoper Govert Pegels van Van Gemeren: 'Ik heb de machines van Carré de laatste jaren meermaals voorbij zien komen en de interesse was er al een tijdje. Het afgelopen jaar zijn we gaan praten met Pool Agri. Daar is deze samenwerking uit voortgekomen. De machines van Carré sluiten goed aan op ons productprogramma.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  26° / 13°
  0 %
 • Woensdag
  29° / 14°
  0 %
 • Donderdag
  31° / 16°
  0 %
Meer weer