GroeNoord+Carr%C3%A9%2Dpartner+voor+Noord%2DNederland
Nieuws
© Han Reindsen

GroeNoord Carré-partner voor Noord-Nederland

Met de toetreding van GroeNoord tot het dealernetwerk van Carré neemt de slagkracht van mechanische onkruidbestrijding enorm toe.

Carré importeur Pool Agri zet hiermee een strategische stap in de uitbreiding van het dealernetwerk van Frankrijks bekendste fabrikant van machines voor de mechanische onkruidbestrijding.

Met ingang van 1 juni is GroeNoord partner geworden voor Carré. Vanuit twaalf landbouwvestigingen gaat het bedrijf zich inzetten voor de verkoop en service van onder meer de Carré Econet precisieschoffels, Rotanet rotowiedeggen en de Sarclerse wiedeggen.

Veel interesse

Hendrik Pool van importeur Pool Agri: ‘Er is veel interesse voor mechanische onkruidbestrijding en de vraag vanuit de noordelijke provincies neemt sterk toe. Met relatief veel biologische telers is ook Flevoland een provincie waar we met de machines van Carré passende oplossingen kunnen leveren.

Commercieel directeur Jos Popken van GroeNoord: ‘GroeNoord verkende al enige tijd de markt voor mechanische onkruidbestrijding. Hiervoor zochten we een leverancier waarvan de kwaliteits- en servicenormen aansluiten bij onze bestaande merken. Met Carré en Pool Agri hebben we die leverancier gevonden.’

Het eerste gezamenlijke Carré optreden van GroeNoord en Pool Agri vindt plaats op de Biovelddag op 20 juni in Lelystad.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  5° / 0°
  70 %
 • Zaterdag
  6° / 3°
  90 %
 • Zondag
  5° / 2°
  60 %
Meer weer