Dutch+Food+Week+daagt+boeren+voor+de+klas
Nieuws
© John Claessens

Dutch Food Week daagt boeren voor de klas

Heel Nederland krijgt van 5 tot en met 16 oktober tijdens de Dutch Food Week in Ede de kans om meer te leren over lekker, veilig en gezond voedsel. Onderdeel daarvan is een masterclass van boeren voor de klas.

Dutch Food Week daagt agrarische ondernemers uit om een masterclass te verzorgen van een uur voor de klas. En daar te vertellen over zijn/haar bijdrage aan de voedselproductie. 'Tijdens de Dutch Food Week Masterclass delen enthousiaste en trotse makers van ons eten hun kennis en kunde over ons voedsel met de jonge generatie van onze samenleving', melden de organisatoren.

Daarmee creëren boeren en tuinders op grote schaal aandacht voor de vraag 'wat eten we?' en bewustwording daarover onder jongeren. De Dutch Food Week stelt daarvoor een toolkit beschikbaar, die deelnemers kunnen gebruiken. De POV maakt voor varkenshouders een centrale presentatie. Die is aan te vragen via info@pov.nl.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  20° / 15°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  60 %
 • Zondag
  20° / 14°
  50 %
Meer weer