Lemken breidt after sales support-pakket uit

Lemken heeft de after-sales support verder uitgebreid. Met de offline reserveonderdelencatalogus en updatestick zijn klanten en dealers qua informatie altijd actueel.

Lemken+breidt+after+sales+support%2Dpakket+uit
© Lemken

Alle klanten en dealers van Lemken hebben sinds afgelopen jaar al constant online toegang tot alle productinformatie. Het informatieportal Leonis bevat bovendien een exclusieve dealertoegang tot reserveonderdelenlijsten, werktuiggegevens, trainingsdocumenten en actueel nieuws.

Met de drie bouwstenen Leonis, Lemkendoc en updatestick geeft Lemken zijn partners een pakket waarmee een snelle en vakkundige reparatie mogelijk is en dat de landbouwer een hoge beschikbaarheid van zijn werktuigen garandeert. Het Lemken After Sales Support-pakket is wereldwijd beschikbaar.

Reserveonderdelen

De nieuwe Lemkendoc-reserveonderdelencatalogus maakt een continue en actuele toegang tot de originele reserveonderdelencatalogi mogelijk. Onafhankelijk van locatie of tijd kunnen reserveonderdelen worden geïdentificeerd en later via internet worden besteld. Een geïntegreerde zoekopdracht naar reserveonderdelen op serienummer en een individuele aantekeningenfunctie ronden het aanbod af. Verkeerde bestellingen worden daarmee vermeden.

Daarnaast stelt Lemken een updatestick beschikbaar voor zijn samenwerkingspartners. Daarmee kan de onderhoudsmonteur snel en eenvoudig een software-update uitvoeren van werktuigen en terminals. De updatestick maakt regelmatig verbinding met de Lemke-softwarepool, zodat hij altijd de meest actuele versie bevat. Natuurlijk kan de monteur ook teruggrijpen op oudere versies en met een back-up- en herstelfunctie het apparaat resetten naar de oorspronkelijke instellingen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  4° / -3°
  10 %
 • Zondag
  6° / 2°
  20 %
 • Maandag
  8° / 5°
  50 %
Meer weer