Samenwerking tussen Lemken en AppsforAgri

Lemken uit Duitsland en software- en app-ontwikkelaar AppsforAgri uit Nederland gaan samenwerken. Het doel is om samen slimme producten en diensten aan te gaan bieden.

Samenwerking+tussen+Lemken+en+AppsforAgri
© Eigen Foto

Met de aangekondigde samenwerking verwachten beide ondernemingen boeren en loonwerkers nog uitgebreider te kunnen ondersteunen bij hun besluitvormingsprocessen voor bijvoorbeeld gewasverzorging. De eerste producten van AppsforAgri zijn nu via Lemken verkrijgbaar.

Voor Lemken betekent de samenwerking dat het haar klanten, naast machines ook slimme sensoren en apps kan aanbieden. Daarnaast wil Lemken samen met AppsforAgri nieuwe, slimme producten ontwikkelen die feilloos samen kunnen werken met werktuigen. De samenwerking maakt het mogelijk deze nieuwe ontwikkelingen snel vorm te geven.

Vooruikijken

Voor CEO Anthony van der Ley is dit een belangrijke stap richting de toekomst: 'Met deze stap laten wij zien dat Lemken vooruitkijkt. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ons sneller, flexibeler en slagvaardiger maakt en laten daarmee zien dat we naast de productie van hoogwaardige landbouwwerktuigen verder kijken.'

Het IoT (Internet-of-Things), data en kunstmatige intelligentie zijn inmiddels bekend terrein voor AppsforAgri. Door ervaring en verschillende achtergronden is een combinatie ontstaan die al een tal van succesvolle producten opleverde, zoals het nieuwe 'IoT' weerstation FieldMate.

Nieuwe ideeën

'Voor ons bedrijf biedt deze samenwerking een unieke kans om ons bedrijf en onze ideeën verder te ontwikkelen', zeggen Michel de Vree en Corné Braber, directeuren van AppsforAgri. 'We hebben nog vele nieuwe ideeën om nog meer slimme producten en diensten te ontwikkelen.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  4° / -3°
  10 %
 • Zondag
  6° / 2°
  20 %
 • Maandag
  8° / 5°
  50 %
Meer weer