Beurs+Sitevi+voor+wijn%2C+olijven%2C+groente+en+fruit
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Beurs Sitevi voor wijn, olijven, groente en fruit

De internationale vakbeurs Sitevi voor de wijn-, olijf, en groente- en fruitsector is dit jaar van 26 tot 28 november in het Montpellier Exhibition Centre in Frankrijk.

Sinds de oprichting in 1977 is Sitevi uitgegroeid tot de grootste vakbeurs ter wereld voor de wijn-, olijf- en groente en -fruitteeltsector. Met 57.000 bezoekers, 1.100 exposanten uit 25 landen en een stijging van 19 procent van de internationale exposantenaantallen, scoorde beurs twee jaar geleden indrukwekkend. Dit jaar gaat het om de 29ste editie.

Vijf maanden voor de opening van de beurs is het aantal inschrijvingen tot nu toe een illustratie van de sterke steun van bedrijven afkomstig uit alle drie de sectoren. Momenteel is 96 procent van de beursoppervlakte al verkocht, met reeds 43 exposanten meer dan in 2017. Het aantal internationale exposanten is gestegen tot 28 procent van de inschrijvingen, tegenover 25 procent in 2017.

Innovatie

De Sitevi Innovation Awards belichten bij elke beurseditie de meest opvallende innovaties in de sector. De jury bestaat uit meer dan twintig Franse en internationale specialisten. De winnaars zullen worden bekendgemaakt tijdens een persconferentie op 24 september in Montpellier.

In Nederland vertegenwoordigt Promosalons Nederland de beurs Sitevi. Geïnteresseerden kunnen hier terecht voor vragen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  7° / 2°
  20 %
 • Maandag
  8° / -3°
  60 %
 • Dinsdag
  8° / -4°
  10 %
Meer weer