Woordenboek met vaktermen van de boer

Om de verbinding tussen boer en burger te verbeteren en meer wederzijds begrip te kweken is journalist Caroline van der Plas de website boerburgerbeweging.nl gestart.

Met de BoerBurgerBeweging leggen Van der Plas en ReMarkAble communicatie de kiem voor een ander geluid; een geluid dat recht doet aan de grote economische waarde van de agrarische sector, waarin duurzaamheid, milieu- en diervriendelijkheid centrale thema’s zijn.

Daarnaast introduceert ze het BoerBurgerBoek waarin begrippen staan die de boer vaak gebruikt, maar die voor de burgers onduidelijk zijn. 'Kennis delen is begrip krijgen', vertelde Van der Plas in de studio van Nieuwe Oogst.tv.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  23° / 8°
  10 %
 • Dinsdag
  23° / 9°
  10 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  80 %
Meer weer