Rendac+neemt+extra+maatregelen+ophalen+kadavers
Nieuws
© Persbureau Noordoost

Rendac neemt extra maatregelen ophalen kadavers

In verband met de weersituatie van de afgelopen week heeft verwerker Rendac extra maatregelen genomen om kadavers tijdig en op een milieuverantwoorde manier op te halen.

Rendac breidde haar service al uit naar zaterdag 27 en zondag 28 juli. Daarnaast voert Rendac het merendeel van haar routes in dubbele diensten uit. Ondanks deze extra maatregelen waren aan het begin van de week niet alle kadavers tijdig opgehaald.

Daarbij speelt een rol dat gemelde aantallen in veel gevallen afwijken van het daadwerkelijk aangeboden aantal. Rendac is zich bewust van de overlast en doet haar uiterste best om de opgelopen achterstand snel in te lopen. Daar waar sprake is van achterstand, worden de meldingen met prioriteit ingedeeld en opgehaald.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  9° / -2°
  30 %
 • Donderdag
  10° / -2°
  10 %
 • Vrijdag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer