Vredo+biedt+Duitse+markt+oppompbare+Flex+Tank
Nieuws
© Eigen Foto

Vredo biedt Duitse markt oppompbare Flex Tank

Speciaal voor de Duitse markt heeft Vredo voor de 32 kuubs VT7028-3 een oppompbare Flex Tank tank ontwikkeld met een inhoud van 6 kuub.

Standaard is de polyester tank 2,60 meter breed. De nieuwe smalle tank heeft een breedte van slechts 2,10 meter. De innovatie bestaat uit het feit dat ondanks dat de tank 50 centimeter smaller is, deze toch 32 kuub inhoud heeft gehouden.

Vredo heeft dit bereikt door op een polyester tank een oppompbare flexibele kunststof mestzak te monteren. De polyester tank heeft een volume van 26 kuub en de zak 6 kuub. Deze innovatie is een wereldprimeur.

Breedte

Met deze vernieuwing wordt bereikt dat de tank inclusief 30 meter sleepslang of sleepvoetbemester ingeklapt langs de tank toch 3 meter breed blijft, de gelijke breedte als het voertuig.

De machine kan daarmee in Duitsland zonder ontheffing de straat op. Met een sleepslang van 36 meter wordt het voertuig 3,40 meter breed.

Maiswielen

Special voor in mais biedt Vredo een oplossing met dubbele rijencultuur maiswielen. De VT7028-3 kan met deze dubbele smalle wielen worden uitgerust en is dan in combinatie met een brede slangsleep- of sleepvoet bemester een inzetbaarheid en capaciteit verhogende optie.

Met deze gepatenteerde oplossing verhoogt Vredo de mogelijkheden van de VT7028-3 zodat de grootste Trac in de markt, nog breder kan worden in gezet.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  5° / 0°
  40 %
 • Woensdag
  5° / 0°
  20 %
 • Donderdag
  4° / 0°
  70 %
Meer weer