12,5 jaar Beter Leven Keurmerk

Het Beter Leven Keurmerk bestaat 12,5 jaar. Dierenbescherming claimt dat in die tijd 150 miljoen dieren een beter leven hebben gehad.

12%2C5+jaar+Beter+Leven+Keurmerk
© Huisman Media

'Het keurmerk dankt zijn succes aan de inzet van ruim 1.800 veehouderijbedrijven, ruim 500 verwerkende bedrijven, de retail en natuurlijk de vele consumenten die producten met het Beter Leven Keurmerk kopen', zegt Marijke de Jong, programmamanager Beter Leven Keurmerk van de Dierenbescherming.

Het keurmerk werd in januari 2007 gelanceerd met een concept van langzamer groeiende vleeskuikens, de Volwaard Kip. Naast vleeskuikens vallen nu ook leghennen, varkens, vleesrunderen, kalveren, kalkoenen, konijnen en melkvee onder het Beter Leven Keurmerk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  14° / 6°
  10 %
 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
Meer weer