Zuivelnoteringen+in+de+min
Nieuws
© Archief

Zuivelnoteringen in de min

De officiële zuivelnoteringen van ZuivelNL laten deze week een negatief beeld zien. Alle noteringen dalen ten opzichte van vorige week. Alleen de prijs van weipoeder blijft op gelijk niveau.

De prijs van verse boter in 25 kilo kartons daalt al weken. Deze week gaat er 5 euro van de prijs af en komt verse boter uit op 380 euro. De prijs voor volle melkpoeder daalt ook 5 euro en staat nu op 286 euro. Mager melkpoeder gaat 3 euro onderuit en komt nu uit op 207 euro.

De prijs voor melkpoeder voor veevoederdoeleinden in bulk bedraagt 189 euro, een euro minder dan vorige week. De prijs voor weipoeder blijft staan op 71 euro. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  30° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  32° / 19°
  40 %
 • Vrijdag
  28° / 19°
  70 %
Meer weer