Prijswinnende+Case+IH%2Dtrekker+krijgt+nieuwe+naam
Nieuws
© Eigen Foto

Prijswinnende Case IH-trekker krijgt nieuwe naam

Case IH geeft zijn prijswinnende 100-130 pk serie met CVXDrive-transmissie een nieuwe naam te geven: Case IH Vestrum.

'We hebben de naam Vestrum gekozen, omdat het 'de uwe' betekent in het Latijn', zegt marketingdirecteur Peter Friis van Case IH in Europa. 'Deze trekker is voor onze klanten die een krachtige, comfortabele trekker nodig hebben om zo efficiënt het dagelijkse werk uit te voeren.'

De nieuwe benaming heeft geen invloed op de andere specificaties van de Case IH Vestrum 100-130 pk modellen, die standaard de Case IH CVXDrive continu variabele transmissie hebben. De nieuwe serie werd in februari gelanceerd op de Sima in Parijs waar het de Machine of the Year 2019 award won in de categorie middenklasse trekkers.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  4° / 1°
  10 %
 • Maandag
  6° / -3°
  40 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  20 %
Meer weer