Joost+van+der+Hoogte+weg+bij+Bell+Leerdammer
Nieuws
© bell leerdammer

Joost van der Hoogte weg bij Bell Leerdammer

Als gevolg van een reorganisatie neemt Joost van der Hoogte, directeur Operations bij Royal Bell Leerdammer, eind juli afscheid van deze zuivelaar. Zijn functie vervalt, zo laat de overkoepelende Fromageries Groupe Bell weten.

De organisatie kiest ervoor om Nederland en Portugal te laten aansturen door Jos Kok. De komende maanden zal Van der Hoogte zijn taken overdragen aan Kok, die overigens al 31 jaar actief is binnen Bell. Zo werkte hij de laatste acht jaar in Portugal, de periode daarvoor in Nederland.
De Fromageries Groupe Bell roemt Van der Hoogte, omdat hij met zijn team een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de versterking van de internationale positie van Royal Bel Leerdammer. Ook heeft de organisatie onder zijn leiding belangrijke stappen gezet met betrekking tot verduurzaming.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  16° / 10°
  20 %
 • Vrijdag
  17° / 11°
  70 %
 • Zaterdag
  16° / 11°
  90 %
Meer weer