Familie Ten Have wint agrariche ondernemersprijs 2019

De varkenshouders Annechien, Menno, Detmer en Lizeth ten Have uit Beerta (Gr) zijn uitgeroepen tot Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2019. Ze kregen donderdag in Veenendaal de prijs uitgereikt door juryvoorzitter Marc Calon.

Familie+Ten+Have+wint+agrariche+ondernemersprijs+2019
© Eigen Foto

Met hun duurzame varkensvleesmerk Hamletz zet de familie Ten Have een bijzonder consumentenmerk in de markt. Volgens de jury past de productie van Hamletz in de moderne filosofie van circulaire landbouw.

Tien jaar lang is aan het consumentenmerk gewerkt. Sinds vorig jaar ligt Hamletz ligt in de schappen. De jury toonde zich onder de indruk van de passie, ambitie, lef en vasthoudendheid van de familie Ten Have.

Waardering voor sector

Annechien ten Have ziet de prijs als een belangrijke waardering voor de varkenssector. Ze benadrukt dat de realisering van Hamletz met vallen en opstaan is gebeurd. Calon sprak van 'een fantastische en terechte winnaar.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  23° / 15°
  25 %
 • Maandag
  22° / 13°
  20 %
 • Dinsdag
  24° / 12°
  5 %
Meer weer