Vijf+genomineerden+voor+ondernemersprijs+2018
Nieuws
© Eigen Foto

Vijf genomineerden voor ondernemersprijs 2018

Nog vijf kandidaten zijn in de race voor de titel Agrarisch Ondernemer 2018. Eind maart wordt bekend wie de titel definitief in de wacht sleept.

Onlangs zijn de namen van tien ondernemers gepubliceerd die kans meedoen in de stijd om de ondernemersprijs. De jury onder leiding van LTO Nederland-voorzitter Marc Calon heeft daaruit nu vijf genomineerden geselecteerd.

De genomineerden zijn: Biesheuvel Knoflook, teler van verse knoflook in Slootdorp (Noord-Holland); Boer Bart, biologische melkveehouderij in Rotstergaast (Friesland); Van der Avoird Trayplant, kweker van aardbeien- en frambozen uitgangsmateriaal in Bavel (Noord-Brabant); Witte Wezenspyk, kaasboerderij en schapenhouders in Den Burg (Noord-Holland) en De Korenschoof, akkerbouw en geitenhouderij in Kamperland (Zeeland).

Twee prijzen

Op 29 maart wordt een van de genomineerden uitgeroepen tot Agrarisch Ondernemer 2018. Op deze dag wordt ook de Publieksprijs uitgereikt aan de ondernemer op wie de meeste publieksstemmen zijn uitgebracht.

Weer

 • Dinsdag
  31° / 16°
  10 %
 • Woensdag
  35° / 20°
  10 %
 • Donderdag
  36° / 21°
  10 %
Meer weer