Abemec+neemt+G%C3%BCttler+op+in+verkoopprogramma
Nieuws
© Eigen Foto

Abemec neemt Güttler op in verkoopprogramma

Abemec neemt. het gehele productenpakket van Güttler op in haar verkoopprogramma. Het gaat onder andere om prismawalsen, frontpakkers, graslandverzorgingsmachines en cultivatoren.

Güttler heeft productielocaties in Duitsland en Hongarije. Het bedrijf is in Nederland nu bijna vijf jaar zelfstandig actief. Zonder importeur, maar met twee fabrieksvertegenwoordigers. De verkoop gaat via dealers.

Daar komt Abemec nu bij. Het bedrijf heeft de hoofdvestiging is in Veghel en heeft twintig vestigingen verdeeld door het land in vooral in Noord-Brabant en Midden-Nederland, gebieden waar Güttler geen dealers had.

Programma

Abemec heeft A-merken als Fendt, Massey Ferguson, Krone, Lemken, Agrifac, Merlo en Joskin in het programma. Het A-merk Güttler past daar goed bij. Abemec is 100 procent dochter van de BayWa, de grootste Güttler-dealer van Duitsland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  11° / 7°
  50 %
 • Zondag
  10° / 8°
  70 %
 • Maandag
  11° / 3°
  90 %
Meer weer