75%2E000ste+New+Holland+CVT%2Dtransmissie+in+Antwerpen
Nieuws
© Eigen Foto

75.000ste New Holland CVT-transmissie in Antwerpen

Bij CNH in Antwerpen rolde op 7 maart de 75.000ste New Holland CVT-transmissie van de assemblagelijn. Een mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf.

De versnellingsbak werd speciaal voor deze gelegenheid in goudkleur gespoten en zal gemonteerd worden in een New Holland T7.230 Auto Command. De trekker werd aangekocht door Grondwerken Van Der Velden uit Loenhout bij New Holland-dealer Kenis.

Een Continu Variabele Transmissie (CVT) zorgt ervoor dat er zonder schakelen kan worden gewerkt tijdens het rijden. Dankzij die traploze versnelling en een nauwkeurigheid van 0,01 kilometer per uur kan er tijdens allerlei bewerkingen van het land een continu vermogen worden gebruikt waardoor de trekker vloeiend rijdt. De topsnelheid bedraagt 50 kilometer per uur.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  29° / 18°
  60 %
 • Maandag
  25° / 19°
  20 %
 • Dinsdag
  24° / 16°
  70 %
Meer weer