New Holland test autonome trekker

New Holland test enkele autonome T4.110F trekkers in de wijngaarden van E. & J Gallo Winery, een grote Amerikaanse producent en exporteur van wijnen.

New+Holland+test+autonome+trekker
© Nieuwe Oogst

E. & J. Gallo Winery is een groot familiebedrijf en een trouwe klant van New Holland. In een proefproject test New Holland de autonome NH-Drive-technologie die wordt toegepast op T4.110F-wijngaardtrekkers. Het uiteindelijk doel is tot autonome oplossingen in de wijngaarden te komen. Wanneer klanten NH-Drive kunnen bestellen, is nog niet bekend.

New Holland onthulde zijn autonome NH-Drive-oplossing in 2016 tijdens de Farm Progress Show in 2016 in Canada. Tot nu toe zijn de systemen alleen toegepast op de T7-HD en T8. De T4.110F toont aan dat de autonome oplossing van New Holland is te gebruiken op het hele assortiment trekkers van het merkt.

Lasers en camera's

De autonome T4.110F vindt met behulp van radar, lasers en camera's zijn weg. Het proefprogramma vindt plaats in een wijngaard van E. & J. Gallo Winery in Californië. Deze pilot is gericht op een volledig assortiment van onderhoud en productie van de wijngaarden. De verzamelde data bieden mogelijkheden om de werkzaamheden, die vaak moeten worden herhaald, verder te ontwikkelen.

Het autonoom uitvoeren van werkzaamheden kan volgens New Holland een sleutelrol spelen bij het verbeteren van de bedrijfsresultaten en de duurzaamheid van de landbouwactiviteiten. Het resulteert in een efficiënter gebruik van hulpbronnen door de toegenomen nauwkeurigheid en herhaalbaarheid van activiteiten, evenals een uniforme productiviteit gedurende de hele werkdag.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer