Roterende+spuitkop+reinigt+drainbuizen
Nieuws
© Eigen Foto

Roterende spuitkop reinigt drainbuizen

Met de breed inzetbare RotoFlush roterende spuitkop van Sieger zijn drainbuizen en andere buizen met verschillende diameters beter te reinigen.

In de agrarische sector en loonwerk bestaat de behoefte om de drainreiniger breder inzetbaar te maken. Dit geldt met name voor grotere buizen en duikers.

Met de RotoFlush roterende spuitkop zijn buizen met een diameter van 200 tot 400 millimeter makkelijk te reinigen. Het roterende effect in drainagebuizen bevordert bovendien het reinigen van leem- en kleiresten.

Slijtvast staal

De RotoFlush is gemaakt van RVS in combinatie met slijtvast staal en heeft een robuust ontwerp. De spuitkop heeft een diameter van 183 millimeter en een lengte van 441 millimeter. Door de zijwaarts gerichte spuitkoppen en de krachtige waterdruk van de Drain-Jet roteert de nozzle op hoge snelheid. Hierdoor wordt het binnenkant krachtig schoongespoten.

Sieger Machinery is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines voor de land-, bos- en tuinbouw. De machines en onderdelen worden uit voorraad geleverd en rechtstreeks aangeboden in de Sieger-webshop. Sieger Machinery is onderdeel van Modulen & Engineering Menzing te Haaksbergen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  31° / 21°
  70 %
 • Vrijdag
  26° / 20°
  80 %
 • Zaterdag
  25° / 19°
  80 %
Meer weer